Så började det

Allt började med att klädtillverkarna, tillika bröderna, Olivier och David Gabison upptäckte steamern i USA 2000 som blev lite av en chansning. Steamern uppfanns ursprungligen 1950 då den skulle ge mössor och hattar dess form tillbaka men senare kom den att användas även i den amerikanska textilindustrin för att ta bort veck från klädesplagg. Bröderna Gabison hyrde regelbundet ut steamern inför modevisningar så att de skulle kunna få alla delar ur klädkollektionerna färdiga när det var dags för catwalken. 

Bröderna återvände till Paris 2003 för vidare utveckling av deras varumärke i Frankrike, och beslöt sig för att importera några steamers för att mäta framtidsutsikterna för produkten i Europa, där steamermarknaden ännu inte hade satt några spår. De gjorde verkligen rätt i att följa sin intuition. Ordrar kom in mycket snabbt i en sådan utsträckning att de två modeexperterna valde att avsluta sin textilindustri och istället satsa fullt ut på försäljning av steamers. 

År 2006 lanserade dom varumärket SteamOne. Försäljningen blev enorm hos företag och bröderna bestämde sig för att år 2010 gå fullt ut och vända sig även till konsumentmarknaden. År 2016, tio år efter lanseringen, nådde SteamOne dig som privatperson.

Här är vi idag

Idag har SteamOne 2 av 3 klädbutiker i Frankrike och finns i mer än 200 redan befintliga detaljhandelskedjor såsom H&M, Lacoste och Adidas. Varumärket ses dessutom som den franska experten på området steamers. På bara några år har SteamOne blivit standardvarumärket i världen när det gäller skötsel av linne med hjälp av ånga. Målet är att hålla den ledande positionen i Frankrike och bli nummer ett i världen på att sälja steamers. 

Framgången med den här produkten i Frankrike spred sig snabbt till närliggande och omgivande länder. De avtryck som SteamOne gör idag sprider sig snabbt över hela världen. Varumärket är representerat i 43 länder på alla kontinenter och ytterligare 10 länder är öppna för att skapa affärsrelationer varje år. 

Om SteamOne

SteamOnes olika steamers är ett måste för alla som har bestämt sig för att ta hand om sin garderob.  De hjälper dig med att hålla dina kläder välskötta och de går att använda på många olika material såsom bomull, silke och linne. De är lika effektiva på kraftigt stickade material som på tunnare. Du sparar dessutom tid då du kanske hellre vill ägna dig åt annat i din vardag. Produkterna är dessutom lika snabba och effektiva som om du hade använt ett vanligt strykjärn. Tänk vad skönt att slippa ta fram ett strykbord och ett strykjärn varje gång du vill få ett klädesplagg snyggt och streckfritt. Steamern är ett genuint alternativ – de som har testat den är helt sålda på produkten. Så vill du spara tid och plats, välj SteamOne. 

Select your currency